Blog pentru adolescenti. Totul despre viata, hobby-uri si dezvoltare personala.

duminică, 14 ianuarie 2018

Intre iubire si gelozie

Prietena ta arata extrem de bine astfel incat intoarce privirile tuturor brabatilor chiar si atunci cand o tii de mana? Te deranjeaza acest lucru si esti gelos?Ai reactii exagerate, iar asta va strica relatia?

Opreste-te pana nu e prea tarziu!

De cele mai multe ori barbatii gandesc si reactioneaza astfel, iar acest lucru este mai degraba un gest de imaturitate,decat a unui barbat echilibrat.
Gelozia distruge relatiile
Faptul ca prietena ta arata bine si ca starneste interesul altor barbati, ar trebui sa fie pentru tine o mandrie. Ti-a dat ea vreodata de inteles ca acei barbati inseamna ceva pentru ea? Stii bine ca nu. Atunci de ce esti copil? De ce esti impulsiv si iti distrugi relatia in loc sa te bucuri de ea?

Intelege odata: Chiar daca toti o vor pe ea, ea te vrea pe tine. Iar asta ar trebui sa te faca cel mai fericit om de pe pamant si cel mai bun iubit. Nimeni nu va va distruge relatia atata timp cat voi sunteti bine.

Daca ea te vrea pe tine desi toti o vor pe ea, rasfat-o si fa-o cea mai fericita persoana din lume pentru ca merita.

Nu mai reactiona ca un copil, si nu pune ziduri intre voi degeaba. Stiu ca primul tau gand ar fi sa o izolezi in asa fel incat nimeni sa  nu o admire in afara de tine, dar persoana de langa noi nu e un obiect sa ne apartina, sa o izolam. E un om cu suflet si cu drepturi.

 Si daca iubita ta te vrea pe tine, da-i libertatea de a face absolut tot ce vrea. Oricum nu va face nimic rau si nu te va insela niciodata.

Fii mandru ca ai o astfel de persoana langa tine si trateaza-o asa cum merita. Viata e prea scurta pentru a ne juca mereu de-a soarecele si pisica, pentru a ne lupta mereu unul cu celalalt.
Viata e scurta
Bucura-te de fiecare clipa alturi de jumatatea ta. Rezolvati problemele care apar cat mai repede si bucurati-va cat de mult puteti, de fiecare clipa, de fiecare moment, pentru ca e al vostru.

Si inca ceva: acum ca stii ca oricata liberatate i-ai da ea tot pe tine te va alege, te rog sa nu cazi in cealalta extrema. Nu iti lua lumea in cap si nu incerca sa faci absolut orice, crezand ca ea te va ierta doar pentru ca te iubeste atat de mult.

Intr-o relatie pur si simplu trebuie sa existe niste principii de baza fara de care acea relatie nu poate exista:
1      1)Respect si incredere
2      2)Sentimente adevarate.
3      3)Rezolvarea cat mai rapida a problemelor comunicand, si trairea fiecarui moment.

Problemele care apar zi de zi sunt suficiente. Nu trebuie sa le cream singuri. Exista si un alt mod de a trai.
 Exista si o viata cu mai putine probleme si mai multa bucurie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu