Blog pentru adolescenti. Totul despre viata, hobby-uri si dezvoltare personala.

LATEST POSTS

carturesti.ro
carturesti.ro

miercuri, 14 iunie 2017

Fotografia ca o arta

•   Ce  este fotografia?
    Fotografia  este arta de a transmite gândurile şi sentimentele, prin imortalizarea momentelor marcante conform propriei viziuni. 

Photo Art

            Aşa cum ştiţi deja,”o fotografie face cât o mie de cuvinte”.

În accepţiunea lui Ansel Adams,fotografia este scăparea dintr-o lume în care cuvintele devin neclare: 
“Când cuvintele devin neclare,ar trebui să mă concentrez pe fotografie.Când imaginile devin neadecvate,ar trebui să mă mulţumesc cu liniştea.”

Apariţia fotografiilor, adevărate documente vizuale ale istoriei personale şi publice, a generat modificări vaste în legătură cu percepţia oamenilor asupra istoriei și a timpului . Fotografia a devenit o dovadă.

Accepţiunea francezilor asupra artei era că aceasta trebuia să imite cât mai fidel natura. Prin urmare, o industrie care putea să ofere un rezultat identic cu natura, ar fi Arta absolută.

Datorită acestei tehnici, s-au putut documenta expediţii de explorare, prezentând imagini care înainte nu puteau fi văzute de atât de multă lume din occident.

Imagini din razboi

Fotografia a fost folosită pentru documentare, surprinzând imagini rare care au fost puse la dispoziția unui public ce nu ar fi avut altfel acces acolo.

•          Calităţile de baza a unui bun fotograf:
Deşi, în prezent fotografia este la îndeamnă oricui ea nu este atât de simplă precum pare.


În primul rând,fotografia este rezultatul pasiunii desăvârşite,combinată cu răbdarea şi iubirea de frumos. Vorbind despre aceste caracteristici,conturăm de fapt portretul sufletesc al fotografului,el fiind cel care dă viaţă şi sens unei poze.

Photo Art

Apoi,fotografia este complexul rezultat în urma combinării celor mai interesante tehnici fotografice învăţate de-a lungul timpului.

            Fie că sunteţi începător sau experimentat este esenţial să va îmbunătăţiţi sau să va înnoiţi mereu tehnicile.
          Vezi cele mai interesante tehnici fotografice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu