Blog pentru adolescenti. Totul despre viata, hobby-uri si dezvoltare personala.

joi, 11 ianuarie 2018

Inimii nu-i poți spune pe cine sa iubească

Oricât am încerca să negam ceea ce simțim,  sentimentele vor exista în interiorul nostru.
contradictie

Uneori apare acea contradicție dintre minte și suflet, dar când vine vorba de emoții,  ele vor fi adevărul relativ despre ceea ce se petrece în interiorul nostru în acel moment, în timp ce gândurile reprezintă minciuna.

Așadar, ce preferi? Adevăr sau minciună?
Mintea iți poate juca feste și deși ai impresia ca tu o controlezi pe ea, de cele mai multe ori ea te controlează pe tine. Ai grija, nu-i cădea în plasa!

Când mintea deține controlul și nu tu?
De fiecare data când nu ești prezent. Atunci când mintea te determina sa trăiești în trecut sau sa anticipezi viitorul.Aceste evenimente se întâmplă și pe partea sentimentală.

 Dacă îți dorești să fii cu adevărat fericit va trebui mai întâi să devi prezent. Învăța lecțiile din trecut, dar nu îl folosi mai mult decât trebuie. Fericirea ta e aici și acum. Nu exista nicio metoda de a ne întoarce în timp indiferent cât de mult ne-am dori. Nu putem schimba trecutul, dar ne putem schimba viitorul fiind prezenți,  trăind acum și indreptandu-ne viața în fiecare moment spre o direcție mai buna. 

În ceea ce privește viitorul e normal sa ne trasam perspective și sa ne facem unele planuri, dar în același timp trebuie sa ne bucuram de fiecare pas în parte, de pasul pe care îl facem acum.
perspective

Destinația contează,  dar traseul parcurs și modul în care îl parcurgem ne aduce fericirea și liniștea interioara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu