Blog pentru adolescenti. Totul despre viata, hobby-uri si dezvoltare personala.

luni, 19 iunie 2017

O viata mai buna, totul depinde de noi

Sunt momente in viata cand din gesturi mici iti dai seama cat e de frumoasa viata. O piesa, un film, un zambet iti poate schimba total starea de spirit, readucandu-ti zambetul pe buze si lumina in suflet.
A Better Life
Sursa: devorbacutine.eu

Ce este defapt viata? Un sir nesfarsit de intamplari si lucruri pe care le facem mecanic?

Din nefericire pentru multi este asa. Oamenii se pierd in rutina zilnica, uita de ei, uita sa traiasca. Viata este despre a trai. Acesta este farmecul ei. Dar ce inseamna a trai? Ei bine, acest cuvant inseamna cu totul altceva pentru fiecare dintre noi, dar cu siguranta pentru a simti ca traiesti trebuie sa faci toate lucrurile din suflet

Facand ceea ce iti place, ceea ce te face fericit, simti o inaltare sufleteasca, te simti de parca ai fi la 3 metri deasupra norilor. Spre deosebire de rutina zilnica, ce ne transforma in niste mici robotei, prin intermediul sufletului devenim oameni in adevaratul sens al cuvantului.

Care este de fapt scopul omului in viata?

Mai nou, scopul tuturor este sa se imbogateasca, oamenii nu constientizeaza ca in fuga dupa bani, avere si masini scumpe, se dezumanizeaza, uita sa traiasca si devin sclavii banului.

Oare cum ar arata viata daca banii ar fi doar un mijloc prin care sa ne oferim un trai decent? Ce s-ar intampla daca scopul fiecaruia ar fi sa fie un om mai bun decat a fost ieri si un om mai rau decat va fi maine?

Viata este despre a trai, despre a impartasi bucuriile cu cei dragi, despre a rade cu gura pana la urechi si despre a ne deschide sufletul si mintea, astfel incat viata noastra sa fie tot mai buna cu fiecare zi ce trece.
A Better LIFE
sursa: Eva.ro

Zi de zi muncim pentru a ne depasi statutul social. Este normal intr-o oarecare masura, insa am putea in acelasi timp sa ne depasim si statutul spiritual. Dupa o zi lunga si istovitoare de munca am putea sa ne dam sansa de a trai, bucurandu-ne alaturi de cei dragi si trecand impreuna peste momentele mai putin bune.

Spune DA unei vieti mai bune, totul depinde de noi si face parte din dezvoltarea personala a fiecaruia. Da-i o sansa fericirii sa patrunda in viata ta si bucura-te de cele mai mici lucruri. Aceasta este adevarata viata. Meriti sa o simti din plin!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu